Bed and Breakfast "De Nieuwe Bel"

 

 

 

 

Hilde en Victor verwelkomen je graag in hun nieuwe Bed and Breakfast :’ De Nieuwe Bel ‘, gelegen op de grens van de Kempen, het Hageland en de provincie Limburg, in de buurt van de vroegere bossen van prins de Merode (1500 ha).

Ontdek hoe een oude stalling werd omgetoverd tot een sfeervol verblijf, met een gemeenschappelij- ke zit- en eetruimte met ingebouwde kitchenette en met 2 aparte slaapkamers. De B & B heeft een aparte ingang en is gescheiden van het woongedeelte.

Rondom de voormalige hoeve met een grote tuin (ongeveer 1 ha), waarvan het grootste gedeelte toegankelijk is, staan vele bomen die de bezoekers de kans bieden om een luchtje te scheppen, zich te verpozen op het terras en de kinderen te laten ravotten.

 

BESTE GASTEN,

OP 30/09/2019 STOP DE B&B DE NIEUWE BEL .

ER WORDEN GEEN BOEKINGEN MEER AANVAARD VOOR DE PERIODE NA SEPTEMBER (OCT. _NOV._DEC. ENZ.)

Als jullie onze streek willen bezoeken,dan kan je boeken bij de B&B's, in onze omgeving. 

De Nieuwe Bel

Onze geschiedenis

De naam ' De nieuwe bel ' is afgeleid van de oorspronkelijke naam van de gewezen hoeve ,' De bel '.Deze werd opgebouwd in 1915 door prins de Merode ,maar stond reeds in de Middeleeuwen vermeld . 

Bekijk foto's

Omgeving

Wat is er te zien en te beleven?

Op de paadjes in het bos kan je genieten van een verscheidenheid aan bomen, gepaard met een vrolijke vogelzang en op de zitbankjes kan je tot rust komen. De kinderen kunnen buiten spelen of eventueel schilderen en knutselen in het tuinhuisje. 

Lees verder...

Kamers

Comfort, klasse, rust en ruimte

De kamers in pastelkleuren zijn eenvoudig ingericht ,maar bieden toch voldoende comfort en ruimte om zich te verpozen. 

Ontdek de kamers